Ga naar hoofdinhoud

Leveringsvoorwaarden

Binnen Nederland wordt uw bestelling indien voorradig met 1 à 2 werkdagen verzonden.
* Wij hebben ook een Afhaalpunt in Ede
Op afspraak kunt u de bestelling komen afhalen.
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op wanneer de bestelling voor u klaar staat om afgehaald te worden.

Het adres van ons afhaalpunt (alleen op afspraak geopend):
Renoshop
Kampstraat 3
6711 BS Ede
Tel: 0318-652833     

IDEAL
Bij Renoshop kunt u de koopsom voldoen per iDEAL.

Klarna achteraf betalen
Met achteraf betalen kunt u direct een bestelling plaatsen en hoeft u pas te betalen zodra u de producten heeft ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet u zeker waar u voor betaalt en betaalt u alleen voor de producten die u daadwerkelijk houdt. Om achteraf te betalen hoeft u enkel uw NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten, informatie die u altijd bij u heeft. U kunt betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro`s (€), inclusief B.T.W. eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Verzendkosten
De verzendkosten per bestelling bedragen € 29,50.

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@renoshop.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ongeopende producten kunnen binnen 14 dagen omgeruild of geretourneerd worden.

Wij adviseren om een pakket altijd voldoende te frankeren en met een Track & Trace nummer te retourneren, zo is na te gaan waar het pakket zich bevindt en op welke bestemming deze is afgegeven. Rembours zendingen worden niet aangenomen.

Een pakket dient men zo te verpakken dat deze bestand is tegen transport schade.

Bij het ontvangen van het retour gestuurde pakket nemen wij z.s.m. contact op met de klant.

Renoshop
Kampstraat 3
6711 BS Ede (Nederland)
info@renovlies-bestellen.eu
Tel: 0318-652833
KVK nummer: 09146778
BTW nummer: NL1694.62.729.B01

Back To Top